Hoppa till innehåll

Listan v.27

Sprintermästaren förstås förra veckans höjdpunkt, segraren Orecchietti avancerar till andra plats på den svenska topplistan efter sin imponerande insats. Årets upplaga var förresten en av de vassaste genom tiderna. Försöksvinnarna Wishing Stone, Amaru Boko (svenskt rekord på 10.5) och Formula One glänste också. Halmstad i centrum och i fredags övertygade danske O’Grady ånyo med en svettig insats från ledningen. Samma dag vann Knowledge Face Stosprintern från dödens. I lördags på V75 gjorde Chimall TT Gulddebut och vann från dödens, vem är egentligen bäst i Perssons stall? I tisdags gästade speedkulan Rakas Bollnäs och tog en överlägsen seger på topptid.

Topplistan (4-10 juli):

  1. Orecchietti (4 år)
  2. Amaru Boko (4 år)
  3. Wishing Stone (4 år)
  4. O’Grady (5 år)
  5. Rakas (6 år)

I USA vann Jimmy Takters Leader Of The Gang anrika Yonkers Trot och i Frankrike tog Commander Crowe en ny triumf.

Etiketter: