Hoppa till innehåll

Årets bästa V75

Jubileumspokalen i morgon på Solvalla med extra V75 är årets bästa V75-omgång. Minnet är visserligen kort, men jag har svårt att tro att någon omgång varit bättre. Det är, trots att Jubileumspokalen är något av en besvikelse, oerhört starka startfält. C Th Ericssons (V75-1) med Torvald Palema mot bl.a. Iceland, fyraåringslopp (V75-2) med Wishing Stone mot bl.a. Formula One och Muscles Wiking BR, EM för ston (V75-3) med bl.a. Viola Silas och Lisa America, Jubileumspokalen (V75-7)  med bl.a. O’Grady och Sebastian K och ett starkt stolopp (V75-6) plus två till riktigt fina lopp.

Startlistorna ser ni här…

För er som inte är på plats eller kollar på ATG-live är det livesändningen på tv4-sport som gäller, klockan 19.00 drar sändningen igång. Medverkande: Joakim Johansson, Micke Nybrink, Lennart Forsgren, Johan Lindvall, Åsa Elmroth.

Det är alltså stark laguppställning även i tv-sändningen, en riktig myskväll att se fram emot.

Tips är inget den här sidan normalt ägnar sig åt, men fynd kan jag inte undanhålla… ser i skrivande stund att Tinita Love från perfekt läge i V75-3 är streckad på 4%, vet inte dagsformen, men vi snackar om en häst som tävlat mot dom allra bästa. I juli startade hon i Forus Open, och i det här gänget borde hon vara streckad på 15-20%.

Ni ska få ett avslag också, Torvald Palema är mest streckad i omgången just nu och jag hävdar att han sett sina bästa dagar. Han kan givetvis vinna om det blir ett blufflopp, men för mig känns han bara som en av flera i loppet.