Hoppa till innehåll

Listan v.31

Hambletonian-meetinget på Meadowlands veckans stora höjdpunkt. Jäklar vilka underbara travmaskiner det finns där borta, världens bästa travare utan tvivel. Broad Bahn vann Hambot medans favoriten Manofmanymissions galopperade som slagen på upploppet, han var inte fräsch i försöket så det var inte helt oväntat. Imponerade mest gjorde tvååriga stoet Check Me Out och Kanadas superstjärna San Pail vid segrar i Merrie Annabelle resp. Nat Ray Trot.

Topplistan 1-7 augusti:

1. San Pail (7 år) -Världens för dagen bästa travare.
2. Check Me Out (2 år) – Superämne, Merrie Annabelle på löpningsrekord.
3. Broad Bahn (3 år) – Något blekt Hambletonian, men han vann enkelt.
4. Caballion (5 år) – Imponerade, igen, på V75.
5. Nu Pagadi (6 år) – Tillbaks i vinnarcirkeln.

Vad har hänt här hemma då? Caballion imponerade på V75 och Nu Pagadi tillbaks i vinnarcirkeln efter seger på Sundbyholm. Staro Divine får vi inte glömma, 12.7am i överlägsen stil på Solvalla, dessutom såg hon hyfsat lugn ut.