Hoppa till innehåll

Listan v.32

En mellanvecka i travets värld, korta E3-kvalen på Örebro det mest intressanta även om halva kvällen regnade bort. Orion Kronos gjorde bort sig och gick till final via en fjärdeplats, men Obey Kronos och Rusty Dust var två andra som imponerade i öppna klassens kval. I stokvalen var det Pomona Wibb och Caddie Geisha som glänste mest. Veckans bästa var dock fyraårige Head On Line som svarade för en makalös insats på Sundbyholm. Den mer meriterade kämpen Chimall TT glänste på Åby och laddas nu mot Sundsvall Open Trot.

Topplistan 8-14 augusti:

1. Head On line (4 år) -Ruggig uppvisning på Sundbyholm i fredags.
2. Pomona Wibb (3 år) – Tokfin i stokval till E3.
3. Chimall TT (7 år) – Mycket fin på Åby, laddar mot eliten i Sundsvall.
4. Rusty Dust (3 år) – Definitivt en av de bästa i kullen.
5. Obey Kronos (3 år) – Maffig häst som imponerade i E3-kval.

Veckans lopp föranleder inga ändringar på årets topplistor, men om jag inte har helt fel lär den närmsta veckan göra det… årets bästa V75-omgång på Solvalla i morgon samt E3- och V75-finaler på Romme fredag-lördag.