Hoppa till innehåll

Listan v.34

Derbykval förra tisdagen, läs mer här… Beau Mec och Aga Khan Boko imponerade mest. Nurmos dominerade då, Svanstedt har dominerat hela året, men hetast just nu är Lennartsson som trollar med hästarna. Monster Drive är senast i raden av potentiella elitloppshästar, två raka i vansinnigt imponerande stil. Samma dag på Bergsåker vann han med nyförvärvet Ypsilon Boko, i stoloppet gick Yucca Boko och Di Leva Käll 10.7, överbetyg till båda.

Veckans etta på listan är dock Joke Face som vann Sundsvall Open efter tufft slutvarv, den karismatiske hingsten tar ett stort kliv in på topplistan 2011. Indigo Broline och Dante Sund två andra vassa V75-vinnare i lördags.

Commander Crowe 08.9 i Frankrike, snabbast i Europa någonsin… är han äntligen på väg att uppfylla Souloys profetior?

Topplistan 22-28 augusti:

  1. Joke Face – Mycket stark i Sundsvall Open Trot.
  2. Beau Mec – Enkel vinst i derbykval från dödens.
  3. Aga Khan Boko – Imponerade också i derbykval.
  4. Monster Drive – Toppfin på Bergsåker.
  5. Yucca Boko – 10.7 på Bergsåker.

Veckans höjdpunkt är förstås Derbyt på söndag, hela Derbyhelgen på Jägersro är förresten en av årets höjdare… läs Henrik Ingvarssons passionerade blogginlägg om hur det borde vara en Derbyhelg.