Hoppa till innehåll

Kendricks Victory och Panne de Moteur imponerar

Hästarna som årsdebuterar är lika oberäkneliga som marsvädret, ena stunden sommarvärme och nästa isande vindar. Svanstedt har blandat och gett med årsdebutanterna senaste dagarna och Travkompaniet har fått fram en ny häst för de stora loppen. 

Svanstedts nyförvärv Kendricks Victory (h7 e. Kendrick Hanover) stod för en av årets vassaste prestationer när han pullade runt på 13.2am på Färjestad i söndags… däremot var en av Svanstedts stjärnor – Mr Picolit – bedrövlig i årsdebuten i tisdags, galopp i början och sen packade han ihop totalt i ledningen.

Travkompaniet har en riktig klasshäst i Panne de Moteur (h4 e. Credit Winner). När han för första gången mötte lite tuffare årskamrater på V86 såg det ut som tidigare i år, lite småslö under vägen och in på upploppet avgjorde han enkelt på klasshästens vis.

Panne de Moteur