Hoppa till innehåll

Lövgren och Jägersro svävar på moln

Jocke Lövgren går mot en fantastisk säsong, den ursympatiske Jägersrotränaren plockade igår ut sina högoktaniga nyförvärv Dreams Take Time (h3 e. Andover Andover) och MT Golden Boy (v4 e. Viking Kronos)… båda såg fantastiska ut och kommer att tillhöra den absoluta kulltoppen under året. Som om det inte vore nog rastade han Strong Boy DE i ett snabblopp som mer liknade ett snabbjobb för Lövgrens Guldhäst.Jägersro har mer att erbjuda, exempelvis Raja Mirchi som börjat röra på sig efter Luddes beslut att göra comeback… kvalloppet på Jägersro var tydligen grymt imponerande, 1.14,2/2140 meter, voltstart! Lär mer om kvalloppet… 

Det sägs att svensk travsport är på dekis, men framtidstron verkar det inte vara några fel på. Åby har gjort en stor ombyggnation av hela anläggningen, Jägersro får en 1400m-bana om något år och Solvalla planerar även dom stora förbättringar på publikplats… för mig låter det som himlen runt hörnet.