Hoppa till innehåll

V75-live tillbaks på lördag

Nu är det dags för den utmärkta direktsändningen av V75 på lördagar, sjuan är kanalen som gäller och tiden 14.00-17.00. Dessutom kan man som tidigare, före det, från V75-banan kolla på lopp 1-4 på tv4-sport. Hela familjen jublar nu när lördagarna blir heliga för pappa trav igen.

Visst är det lite synd att direktsändningen är borta under det trista vinterhalvåret och kommer tillbaks när våren anländer och trädgården skriker efter uppmärksamhet, men samtidigt bjuds det på bra mycket bättre sport framöver och jag ska klaga mindre överlag så jag köper hela konceptet. Och dessutom vill jag tillägga att tv4 och ansvariga för travsändningarna, som får mycket berättigad kritik, faktiskt levererar några riktigt bra tv-program… onsdagsliven från Solvalla har jag alltid gillat med den lysande Jocke som programledare, söndagsprogrammet med V65 (travsportspegeln som jag kallar det) är också bra liksom V75-liven på lördagar brukar vara. Som extra bonus tänker jag också hylla lunchsändningarna, de få gånger jag har möjlighet att se dem. Läs mer om direktsändningen på lördag…