Hoppa till innehåll

Uppvisning av Perfect Toll

Perfect Toll gjorde andra starten för Svanstedt och med barfotabalans tände han på alla cylindrar, jisses vilken svepning på bortre långsidan!

Perfect Toll

Perfect Toll var bra redan som fyraåring, deltog bland annat i Breeders Crown-finalen på Sundbyholm i november. En häst på väg uppåt i karriären efter Alf Palema, måste vara en dröm för Svanstedt att ta hand om. Debuten var klen, men nu var det skoryck och positiva rapporter inför starten på Axevalla. I värmningen sprang han och ryckte med huvudet, verkade inte alls nöjd med bettet och galoppen kort efter start kom inte oväntat. En så pass bra häst som Danne Fame fick bestämma i ledningen och jag satt och tänkte att nu får Perfect Toll vara bra om han ska vinna, och nog var han bra alltid… rökaren sista 700 var svettig och segern överlägsen. Kan ha varit årets uppvisning hittills och Perfect Toll blir superintressant att följa framöver.

Igår genrepade Brioni på bra sätt, inget märkvärdigt motstånd på Halmstad men han såg bra ut och går till Olympiatravet som outsider. Jocke Lövgren rastade även MT Golden Boy ikväll på Jägersro, han såg också fin ut och går mot kval till Kungapokalen.