Hoppa till innehåll

Sebastian är väl klar nu?

Sebastian K

Sebastian K vann Finlandia Ajo för ett par veckor sedan och igår glänste han på Kalmar, att han inte bjudits in än är nog mer en formsak… Fyrand och fyran har väl en deal om nya släpp i morgon antar jag? Ludde vill i alla fall till Elitloppet och med tanke på att ingen av kandidaterna som startade i onsdags på Solvalla stärkte sina aktier är det väl inget snack.

Idag ska Per Lennartsson starta Rakas på V75, lita på att det är Elitloppet man siktar mot även där. På tal om Elitloppet är det alltid roligt när det dyker upp nåt oskrivet kort, och i V75-1 startar två intressanta hästar som kan ikläda sig den rollen… Calvados Crane (obesegrad i fem starter i år) och Hard Cider (en start i år med seger på 11.5ak) blir i alla fall spännande att se.