Hoppa till innehåll

Supertrav på Solvalla

Jubileumspokalen på onsdag med extra V75 går inte av för hackor… tre lopp av hög Gulddivionsklass, ett topplopp för fyraåringar och ett bra treåringslopp. Det är sällan man ser en så bra V75-omgång, årets bästa?

Jubileumspokalen för femåriga hästar är förstås dagens clou. Orecchietti, Raja Mirchi, Wishing Stone, Friction och några andra topphästar avslutar V75-omgången. Eftersom den troliga favoriten Orecchietti har innerspår blir spetskörningen spännande, och sen blir det förstås spännande att se vad Ludde hittar på med Raja Mirchi.

Save The Quick

Men det är som sagt fler topplopp, bland annat C Th Ericssons Memorial där Caballion, Blue Rock och Oracle är några av hästarna. Sen har vi EM för ston med bland andra Tamla Celeber, Dileva Käll, Vincennes, Viola Silas och franska Save The Quick… sjukt bra ston.

Opitergium möter flera toppfyraåringar i V75-inledningen, och i andra avdelningen får vi se toppstoet Love N’Hate och i treåringsloppet kommer Nato Dream ut. Ja ni förstår att det är en grym travkväll som väntar på Solvalla… dessutom live på tv4-sport.