Hoppa till innehåll

Sebastian K omutlig i Åby Stora

Sebastian K gav inte Commander Crowe en chans i Åby Stora Pris och klättrar till tredje plats på topplistan. Brad de Veluwe behåller andraplatsen på listan efter uppvisning i kvalen till Europaderbyt.

Sebastian K

Åby Stora Pris blev som väntat en duell mellan Commander Crowe och Sebastian K, men visst var det en överraskning att Sebastian vann så enkelt i raka heat… sen är det möjligt att Commander Crowe inte var som bäst, men ingen skugga över Sebastian K som hittat en växel till i ny regi. Övriga som väntat helt chanslösa.

Ramloppen på Åby bjöd på uppvisning av Saston i långloppet, bra prestationer även av Tidied Accelerator i brons och Obi Wan i silver… Svanstedt och Melander vann fem V75-lopp och fortsätter dominera. Måste även nämna Simb Ruby som skrällvann på V4 och imponerade på 10.9ak.

Går Brad de Veluwe att rubba i Europaderbyt?

I kvalen till Europaderbyt imponerade Brad de Veluwe på Solvalla och Unique Quick i franska kvalen, finalen med två miljoner till vinnaren blir spännande. Eller blir det verkligen spännande, är inte finnen redan nu i klass med den absoluta Europatoppen?

I torsdags på Gävle möttes andra toppfyraåringar, återigen glänste I’m The Answer när han enkelt spurtade till vinst.