Hoppa till innehåll

Välj rätt Örjan!

Onsdagens Breeders-semifinaler på Solvalla gav inga större överraskningar. Två hästar stack ut, båda hade Örjan Kihlström i sulkyn. När det vankas stora lopp vaknar han till, inte tal om invändiga smygare… med Panne de Moteur reglerade han hela loppet från ledningen, och som han såg ut! Panne de Moteur är hästen att slå i finalen. Med treårige Noble Knight laddade Örjan från svårt läge och han (hästen alltså) blev enormt hetsig på kuppen… att han orkade hålla undan till seger var imponerande, även han blir svårslagen i finalen.

>> Välj rätt nu Örjan, gör inte om derbymissen, Panne de Moteur är bästa hästen.

>> Idag är det V75 på Jägersro med Raja Mirchi i det inledande loppet och Mullers Memorial i tredje avdelningen, dessutom får vi se Perfect Toll igen. Se upp för Norton Ans i V75-1, ringrostig lär han vara, men det är ruggig kapacitet i honom.

>> Jag kan inte släppa kurvan som Yes We Can gick i lördags på V75, allt blev fel i loppet, trots det var han tvåa i mål… ”den tar vi med oss till nästa gång” som Hans G skulle sagt.