Hoppa till innehåll

En femfemma på dubbeln

Innan jag går loss på mina idéer till dagens V75 är det bäst att tillägga att jag varit iskall på spelet en längre tid, så länge att jag inte minns när jag senast hade ett bra spel.

Men idag har jag massor av idéer, tyvärr startar två av dom i samma lopp.

Om vi börjar från början är…

  • … Udos Oiler (68%) stor favorit i V75-1 från perfekt läge, motiverad sådan efter några uppvisningar på slutet. Men danske Pif (13%) med Peter Ingves i sulkyn vågar jag inte lämna. Yamani Hornline (35%) är stark och ofta hårt betrodd, men brukar inte han få stryk på V75?
  • I V75-2 är Fascination (67%) ännu större favorit, där är jag mer tveksam. Det är ett tufft lopp för tre- och fyraåringar, jag har två idéer – Perfect Power (12%) som såg smällfin ut senast och Edward Ale (27%) som avslutade lysande senast. Gardering given.
  • I V75-3 är det Svensk Uppfödningslöpning och stor favorit Nuggets Face (67%), men motstånd saknas inte, Västerbo Loveboat (34%) och Re Doc (20%) är två fina hästar som absolut kan vinna i svårbedömt lopp.
  • I V75-4 är favoriterna Vitamin N (50%) och Nougat Ås (43%) mina förstahästar.
  • I V75-5 går jag också på de mest spelade – King Creole EP (56%) och El Mago Pellini (39%).
  • I de avslutande DD-loppen går jag på en rak dubbel – Politiken (31%) och Yarrah Boko (74%) är i mina ögon de bästa hästarna.

Den raka dubbeln på 5-5 står just nu i tio gånger… är det idag det vänder på spelet?