Hoppa till innehåll

HBO, Maharajah och den långe

Idag fick vi som har bredbands-tv via Telia tillgång till HBO, ett historiskt ögonblick i svensk tv-historia… massor av högkvalitativa amerikanska tv-serier ett knapptryck bort. Jag tänker inleda med Girls, Newsroom och Treme. Det blir en del tittande innan jag hunnit till aktuella avsnitt, men vintern är lång.

Apropå tv-tittande och lång vinter comebackade Maharajah idag på Gävletravet, det blev vinst i ett halvbilligt lopp. Det såg lite ansträngt ut och jag tycker Hultman har tagit ett klokt beslut att inte matcha honom i V75… men han vann och såg fräsch ut, bra så.

Precis när jag kände att det var nog, att allt hyllande och tjatande om den långe stod mig upp i halsen, då slår han till och gör fyra mål mot England… och inte vilka mål som helst, det sista ett konstnummer som säger mer om Zlatan än boken om hans liv. Premiären på Friends Arena var en lysande föreställning av och med Zlatan.

Etiketter: