Hoppa till innehåll

V64 Örebro, 9 dec 2012

V64 på Örebrotravet i söndags med fina två- och treåringar i centrum. Det var kallt, inte så kallt som dom sa på tv4, men kallt så det räcker… i alla fall om man som jag åkt dit för att fota hästar. Såg ingen annan med kamera, räckte tydligen med EN idiot.

Misslyckat var det också eftersom jag aldrig såg till vinnaren av Uppfödningslöpningen – Denim Boko – i värmningen. Sen blev det för mörkt för att fota landets bästa tvååring. Givetvis vann Denim Boko (e. Chocolatier) även Svampen Örebro, Nuggets Face galopperade bort sig och istället var det Donna di Quattro (e. Love You) som utmanade rejält efter att ha gått utvändigt ledaren… bra prestationer av båda. Denim Boko har imponerat så mycket i sina senaste starter att hon går rakt in på min topplista.

Den manliga uppgörelsen i Svampen Örebro gick till Tumble Dust (e. Crazed) före Poochai (e. Make It Happen) som gjorde ett mycket starkt lopp utvändigt ledaren. Även om båda vinnarna var bra var det faktiskt tvåorna i respektive lopp som stod för de bästa prestationerna, tur att jag fick med dom på bild i alla fall…

Kallt som bara den var det som sagt, hade jag inte fått värma mig vid eldstaden som dom hade vid drive in-entrén vet jag inte hur det gått, tack till den alltid lika trevliga mannen som brukar stå där.

Det blev ingen revansch för Nuggets Face, vet inte om det värmde att jag fotade?

Marquis Ås gjorde en bra insats som trea i manliga Svampenupplagan.

Det sägs att hästarna klarar kylan bra, är det nån som frågat Rehn Sisu?