Hoppa till innehåll

En puttrande köttgryta

Jag börjar redan må dåligt över V75-live som startar om någon vecka, sen är man fast vid tv:n varje lördag året runt… ska det behöva vara så? Den här lördagen var vi ute och fotade i ett underbart vinterlandskap och sen låg jag i soffan och såg en kanonmatch från Bundesliga samtidigt som köttgrytan puttrade på spisen. Livskvalitet som kommer att bytas ut mot trav fr.o.m. 23 december… jag och alla i min omgivning bävar.

Den här lördagen var till exempel inte mycket att ha. Spring Erom sprang om en blek Yarrah Boko på upploppet och Digital Darling dansade hem V75-avslutningen, men i övrigt såg det stelt ut på många håll… ingen sprudlande fest på Åby direkt. Själv såg jag loppen i efterhand på ATG-Play, då slipper man alla ”analyser” och kommentarer och kan kontrollera snabbspolningen efter eget huvud.

Det är lågsäsong inom travet nu, som sommar i Sälen ungefär. Men jag håller inte med Henrik Ingvarsson på Ronden om att vintern är hemsk, tvärtom är det en underbar årstid nu när snön kommit och snoret rinner ur näsan… det är liksom på riktigt då, när vi knappt tar oss till jobbet försvinner alla småproblem och vi kan förenas i en kamp mot naturen. För att inte tala om denna underbara längtan till våren, vad längtar dom som inte har riktig vinter till?

  • Ready Cash, det är en bra travare det… comebacken i ett av uppladdningsloppen till Prix d’Amerique slutade med lätt seger.
  • Om några dagar kommer Travrondens Årskrönika 2012, inte lika bra som förr… men fortfarande utan konkurrens när det gäller travlitteratur.

Den puttrande köttgrytan var förresten alldeles utmärkt.

1 kommentar till “En puttrande köttgryta”

Kommentarer är stängda.