Hoppa till innehåll

Ready Cash imponerar

Prix de Bourgogne med ett starkt startfält kördes på söndagen på Vincennes och Ready Cash vann från ledningen, men det satt hårt åt i ett mycket händelserikt lopp.

Ready Cash kördes offensivt och fick sträcka på sig för att hålla undan för Royal Dream och Timoko. Men han imponerar Ready Cash, precis som förra året ser han fantastisk ut… är formen toppad för tidigt även i år?

Raja Mirchi gjorde en uppmärksammad start i samma lopp, men det ändade i galopp redan i första nedförsbacken. Vi ska nog inte vara alltför optimistiska angående de svenska chanserna i Prix d’Amerique.

Örebro skulle förresten ha tävlingar idag, men vädret ställde till med tjällossning så det fick ställas in… vi ska till Dalarna och åka skidor i veckan, om inte snön smälter bort vill säga?

Apropå skidåkning är nya längdskidor inköpta och jag är riktigt spänd på vad jag kan åstadkomma med riktig utrustning, sambon darrar och det ryktas till och med att Northug fått kalla fötter om Vasaloppet… kan lugna hela Norge med att jag står över Vasaloppet även i år.

Etiketter: