Hoppa till innehåll

Tarzan och Tarzan

V75 idag igen och även om sporten var sådär utmärkte sig Tarzans Tidied Accelerator och Nurmos nyförvärv Twigs Tarzan. Efter en tid av  halvdålig sport tänder det till rejält på lördag med toppfina V75-finaler.

Twigs TarzanTwigs Tarzan har alltid varit sjukt stark, men i regi Nurmos verkar det som han utvecklats ett snäpp till. Efter ett knappt varv i tredjespår väntade man på handduken, men Tarzan sträckte bara på sig när frågorna ställdes på upploppet… en mycket stark insats.

Den andra Tarzan har haft ett makalöst år, idag vann Örjan med hans Tidied Accelerator och Tarzan själv med New York US.

Sen måste jag också nämna Divine Razz som ramade in omgången med en mycket säker seger på bra vis.

Toppfina V75-finaler

V75-omgångarna senaste veckan har bjudit på undermålig sport, men på lördag är det finaler av riktigt hög klass. Formtoppade Don’t Wear PJs, klassige Claes Boko och Saston i en bra gulddivision är några av godbitarna.