Hoppa till innehåll

V64 Örebro, 11 juli 2013

En härlig travkväll på Örebrotravet i torsdags med det klassiska Juliloppet som huvudnummer, ett första test över kriteriedistansen för våra treåriga talanger. Det var tänkt att Boys Going In skulle revanschera sig för E3-missen, men Carelin var alldeles för bra och vann tämligen enkelt. Clara RC var kvällens mest imponerande vinnare.

Carelin

Carelin

Carelin (h3 e. Super Arnie) vann på 14.6al, tvåa Boys Going In (h3 e. Going Kronos), trea fine italienaren Rufoli Lung (h3 e. Pine Chip) och fyra i Juliloppet var Elvis Duo (h3 e. Dream Vacation).

Boys Going In

Boys Going In

Rufoli Lung

Rufoli Lung

Elvis Duo

Elvis Duo

Förutom treåringarnas uppgörelse var det två hästar som imponerade, Olympic Kronos lekte med konkurrenterna i ett långlopp och fina stoet Clara RC var omutlig från dödens i ett sprinterlopp på 1.11.9. Tyvärr lyckades jag inte fånga Clara på bild, men av den här insatsen att döma lär det dyka upp fler tillfällen.

Olympic Kronos

Olympic Kronos