Hoppa till innehåll

Lovande start på tv-säsongen

Nya serier, fotbollsligor som startat, champions league lottat, VM-kval nästa vecka och derbyhelg på Jägersro… en höst idealisk för regniga dagar.

Jan Gradvall är oftast min kompass i populärkulturens djungel, men när han hyllar datorn som underhållningens centrum håller jag inte alls med. Min största invändning är helt enkelt undermålig bildkvalitet. Jag och många med mig vill ha perfekt kvalitet, där vinner vanlig tv med hästlängder… åtminstone gäller det där jag och många andra bor. Därför tänker jag fortsätta slå slag för vanlig tv.

  • Top the lake går just nu på svt, svindlande vacker och mystisk, men jag är inte helt övertygad än.
  • Däremot blev jag kär direkt i The Americans, första avsnittet på tv8 igår.
  • När det gäller fotbollen är det VM-kval och Champions league som prioriteras.
  • I helgen får ni inte missa V75-live både lördag och söndag, Svenskt Travderby på söndag är höjdpunkten.

Molle CD, är han klar? Tränare Reden är sjukt lyrisk…lita på att det blir åka av i söndagens derby.

Etiketter: