Hoppa till innehåll

V64 Gävle, 13 augusti 2013

En härligt vacker kväll på mervärdesskapande Gävletravet. Det beständiga mervärdet består i den publika närheten till hästarna och det tillfälliga i kvällens två elitloppshästar Shaq Is Back och Formula One.

Vägen från stallbacken går via publikplatsen. / Foto: Travfilososfen

Vägen från stallbacken går via publikplatsen. / Foto: Travfilosofen

Det var upplagt för duell mellan elitloppshästarna Shaq Is Back och Formula One. Det blev det förvisso till en del, men Shaq Is Back var den starkare och kunde till sluta vinna bekvämt på 1.10.0. Tyvärr blev det inga bra bilder på vinnaren, men en desto läckrare på Formula One.

Formula One

Formula One. / Foto: travfilosofen.se

Den gamle hedershästen Jasper Lane är också läcker att beskåda…

Jasper Lane

Jasper Lane. / Foto: travfilosofen.se

… apropå Jennifer Tillman i sulkyn så har jag noterat att hon börjat köra Henrik Larssons hästar igen, så fort separationen mellan bröderna Larsson blev känd var hon tillbaks i sulkyn. Annars var det mest dramatiska på Gävletravet en skenande häst, kan tillägga att det hela avlöpte väl efter några varvs galopperande i ensamt majestät.

En skenande Raske Rutger. / Foto: travfilosofen.se

En skenande Raske Rutger. / Foto: travfilosofen.se