Hoppa till innehåll

Digital Ink – Årets häst?

Han har imponerat hela året, inte anmäld till de stora loppen men ändå segrar i St Leger, Breeders Crown och i helgen Solvalla Grand Prix. Han är tveklös etta på min topplista, ser inte hur han ska kunna tappa den positionen. Digital Ink lär bli årets häst på travfilosofens egna lilla gala… hur det blir på den ”riktiga” hästgalan återstår att se.

Tarzan har en pärla i Digital Ink, här sitter han bakom Iceland. Foto: travfilosofen.se

Tarzan har en pärla i Digital Ink, här sitter han bakom Iceland. Foto: travfilosofen.se

Speedrycket i lördags när han blixtrade förbi motståndarna var riktigt mäktigt, sen får Stig H snacka hur mycket han vill om att det såg bättre ut än det var. Magic Tonight satt i rygg på Digital Ink när han kastade loss och var totalt chanslös att haka på, och han hade vilat lika mycket som Ink:en under resans gång. Digital Ink är en grymt läcker travmaskin och just nu vårt största hopp för framtiden.

Tjatet inför Prix d’Amerique är i full gång… apropå Vincennes och Paris startar Maharajah på V75 till helgen, Gävletravet får ett besök av kejsaren från Ekerö.

Lördag 23 november:
Kl 12.30-14.00: Lunchtravet Direkt, TV4 Sport, från Gävle.
Kl 14.00-17.00: V75 Direkt, TV4 Sport, från Gävle.
Kl 18.00-19.00: Vinnare V75, TV4, från Gävle.

Söndag 24 november:
Kl 17.00-18.00: Vinnare V64, TV4, från Solvalla.

På lördag förresten är det giganternas kamp på Eurosport, klockan 18.30 drabbar Borussia Dortmund – FC Bayern München samman i en seriefinal värd namnet… bulla upp med en Bayersk och lite tysk korv och sätt telefonen på ljudlöst!

Till sist vill jag bara säga att Zlatan är bättre än Ronaldo 2, däremot är Portugal i övrigt bättre än Sverige på i stort sett samtliga positioner… ville bara klargöra det utifall någon fått en annan uppfattning.