Hoppa till innehåll

Uppdaterade foton

Jag har ägnat kvällen till att rensa eller snarare sortera lite travbilder på datorn, och några av bilderna tyckte jag var värda att lägga ut bland mina favoritbilder.

New York US

I menyn finns en flik för Foto, kolla in den om ni vill ta del av ett urval av travfilosofens bilder. Det är sjukt kul att fota, speciellt att försöka fånga rörelse på bild är riktigt skoj. Eftersom trav är den stora passionen ligger det mig varmast om hjärtat, men jag och sambon har fotat sidovagnar, rally, rallycross och folkrace och njuter av det också.

Röfors_1085

I helgen var vi ut till Hjälmaren i stormen och fotade vindsurfare, också riktigt skoj.

20131223-200838

Jag måste ta mig i kragen och börja fota annan sport, men det ska vara utomhus för det är där den riktiga sporten utövas… skidåkning, bandy (utomhus), tennis och fotboll är helt försummat av någon anledning. Och speedway, vi har ett topplag bara några mil hemifrån och har aldrig tagit oss dit… det ska bli skärpning för i helgen insåg jag att actionfoto är bland det roligaste som finns.

Mer foto och färre åsikter är min nya giv här på travfilosofen.se, jag hoppas jag kan hålla mig till det?

Etiketter: