Landets vackraste läktare?

Rättvik, klassisk svensk travmark. Ego Boy, Olle Goop, Jim Frick och Leif Witasp är bara några av alla profiler som härstammar från Siljansortens travmarker.

2014-08-23-3089

Filosofen har trampat grus på Rättviks travbana sedan barnsben, sambon däremot har aldrig besökt Rättvikstravet. Hon har varit på trav i Norge, Finland, Danmark och USA men aldrig i Rättvik. När vi skulle till Dalhalla tyckte jag att sambon skulle få göra ett besök på den anrika travbanan, sambon är skräckblandat förtjust i det faktum att Ego Boy är begravd i vinnarcirkeln så besöket var också ett försök att bota sambons skräck.

2014-08-23-3092

Rättvik räknas allmänt som en av landets trevligaste sommarbanor, jag skulle vilja tillägga att uteläktaren är landets vackraste.

2014-08-23-3093(0)