Hoppa till innehåll

Landets vackraste läktare?

Rättvik, klassisk svensk travmark. Ego Boy, Olle Goop, Jim Frick och Leif Witasp är bara några av alla profiler som härstammar från Siljansortens travmarker.

2014-08-23-3089

Filosofen har trampat grus på Rättviks travbana sedan barnsben, sambon däremot har aldrig besökt Rättvikstravet. Hon har varit på trav i Norge, Finland, Danmark och USA men aldrig i Rättvik. När vi skulle till Dalhalla tyckte jag att sambon skulle få göra ett besök på den anrika travbanan, sambon är skräckblandat förtjust i det faktum att Ego Boy är begravd i vinnarcirkeln så besöket var också ett försök att bota sambons skräck.

2014-08-23-3092

Rättvik räknas allmänt som en av landets trevligaste sommarbanor, jag skulle vilja tillägga att uteläktaren är landets vackraste.

2014-08-23-3093(0)

Etiketter: