Hoppa till innehåll

Fyraåringarna räddade kvällen

En underbar kväll på Valla med bra sport, men var det inte glest på publikplats? Topptrav var det i alla fall hela kvällen även om huvudloppet blev en besvikelse. Tur att Nuncio finns, han lyser verkligen.

Some Summit (s4 e. Dream Vacation) och Nuncio (h4 e. Andover Hall) var kvällens hästar, båda imponerade kolossalt som vanligt. Some Summit vann åkandes på 12.0-2140m, ruggiga tider. Treårige Fortune Boko (h3 e. Conway Hall) var också en trevlig bekantskap, även här fantastisk tid – 12.1a-2140m.

Jubileumspokalen blev däremot ett blufflopp där Nimbus CD (v5 e. Mythical Lindy) aldrig utmanades i ledningen. Men det var inte hans fel, däremot undrar jag varför Papagayo E kördes så passivt? Jag trodde Papagayo E skulle vinna mot det här gänget.

Månghövdad publik sa Per Skoglund, jag undrar jag?