Hoppa till innehåll

Världens bästa häst?

Delicious US är helt fantastisk, insatsen på V75 idag när hon vann över lång distans var precis lika lekande vacker och demonisk som hennes senaste prestationer. Hon har varit enorm i år och aspirerar definitivt på titeln bäst i världen. En speedkula som går fram i dödens och lattjar med motståndarna, hur ska man kunna slå ett sånt monster?

Det var flera fina prestationer på Jägersro, allra bäst av övriga var Takethem som var urtapper från dödens. Men även Shadow Woodland, Alkalizer Am och Victoriuos Star glänste.

Jag hade flyt med spelet också, mina inledande spel gick inte igenom eftersom det var krångel med ATG.se, men lagom till inlämning av den raka dubbeln fungerade sidan och dubbeln satt som en smäck. Det brukar annars vara tvärtom.

***
Imorgon är det fina Breeders Crown-semifinaler på Solvalla, vi får bland annat se Nuncio och Readly Express på banan igen. Det är fin sport på Valla.