Hoppa till innehåll

Ers höghet, Kungen och Prinsen

Your Highness tog ned Kungen i en härlig duell i Oslo Grand Prix och Månprinsen imponerade enormt i kallblodsloppet. 

På Bjerke i söndags besegrade Your Highness elitloppsvinnaren Nuncio i Oslo Grand Prix, hon är svårslagen det svenskfödda stoet och är hittills i år Nordens travdrottning. Fyraåriga hingsten Timone Ek imponerade också stort, samma tränare och kusk även där. Månprinsen AM lekte hem kallblodsloppet. Cruzado Dela Noche lekte hem fyraåringseliten.

Call Me Keeper var ingen bluff, segern i Jämtlands Stora i lördags var imponerande. En annan som imponerade var Sir Ratzeputz, överlägsen seger på topptid i Silverdivisionen.

Travet går på sparlåga den här veckan, V75 i Boden på lördag kväll och jag kommer återigen att prioritera matcherna i fotbolls-EM…. Norrbottens Stora Pris ska jag dock försöka se, ett spännande lopp som avslutar V75-omgången på lördag kväll.

Till sist, mittbackarna dominerar fotbolls-EM… jag gläds och njuter av Bonucci, Boateng, Hummels, Ramos och alla andra eleganta försvarsbjässar.