Hoppa till innehåll

Novembermys

Mörkt, kallt och som gjort att sitta i tv-soffan. Inte lätt att skapa mys PÅ travbanan när både årstiden och ATG gör allt för att vi ska mysa i soffan.

Jag gillar Sundbyholm och jag  gillar Breeders Crown, men årstiden är inte den allra roligaste… och tyvärr verkar vissa hästar tycka likadant, favoriter som fryser och skrällar som vinner hör till vanligheterna. Spelmässigt kul, men sportsligt lite tvetydigt tycker jag.

Från början kördes Breeders Crown på lördagar, men i tider av extra V75 har det flyttats till söndag så att ATG kan få in två V75-omgångar. Med tanke på den sena V75-tiden på lördagar är det lika bra att Breeders Crown flyttats till söndag så att man hinner se några lopp i dagsljus.

Visst var det en del fina prestationer, men jag hade svårt att tända till. Det jag gladdes mest över var Propulsion (h5 e. Muscle Hill) som vann Guldloppet i lördags och underbara Nancy America (s5 e. Revenue) som vann ett V75-lopp i söndags.