Hoppa till innehåll

Gunnel – Tack för allt!

En tårfylld Timo Nurmos matchade fram Villiam till kriterieseger 2017, ägd av tränaren och döpt efter en farfar han aldrig träffat. Det var vackert att Timo hyllade sin farfar, det skänkte lite tröst även till undertecknad vars framtida bonusbarnbarn inte heller kommer att träffa sin underbara mormor och farmor.

Jag träffade min älskade Gunnel i slutet av 2004 och förutom att vara en underbar livskamrat har hon varit en viktig del av mitt travintresse, hon har ställt upp på mina otaliga traväventyr och med kameran i sin hand tror jag till och med hon uppskattat det. Hennes fotointresse har också inspirerat mig till att fota hästar, hon har varit en oförglömlig krydda till travintresset och allt annat i mitt liv.

Gunnel hade inget eget travintresse, men under hennes tid har jag tagit med henne och ibland hela familjen på resor som haft trav som en liten extra bonus. I Danmark, Norge, Finland och USA har vi besökt travbanor av olika typer. Övriga i familjen har varit lite skeptiska, men New York-resorna 2014 och 2015 gav mig plus på kontot, och jag fick se Hambletonian Stakes på plats 2014 och besöka Goshen 2015 där travmuséet och legendariska Historic Track finns beläget. Det är så mycket jag har Gunnel att tacka för, det får inte plats här men det finns planer på en bok så småningom.

Travintresset har jag kvar även om det precis som allt annat i mitt liv svalnat betydligt, det blir aldrig lika roligt som med dig Gunnel. Men du kommer aldrig att försvinna, du har lämnat så många spår efter dig… tack för allt Älskling!

Etiketter: