Hoppa till innehåll

Clear Sign och Jasper Lane klara för Olympiatravet

Första uttagningsloppet till Olympiatravet är avgjort, det på förhand ihåliga loppet motsvarade de lågt ställda förväntningarna… favoriten Prince Tagg var blek och de som nu kvalificerade sig lär inte ha någon chans i finalen.

Clear Sign och Jasper Lane

Clear Sign tog ledningen direkt och hade inga problem att vinna loppet, gamlingen Jasper Lane – som aldrig varit i närheten av att tävla mot världseliten – hängde med bra och tog välförtjänt den andra biljetten till Olympiatravsfinalen. Favoriten Prince Tagg var mycket blek och tränare Karlstedt får åka hem och fundera vad som är fel.

Annars var det en fantastisk vårdag på Sundbyholm, bättre travväder går inte att uppbringa och det var rätt mycket folk på publikplats.

Nästa lördag går kvalet till Olympiatravet på Jägersro, och till skillnad från helgens övningar aviseras det start för flera topphästar… Quarcio du Chene, Joke Face och Wishing Stone ryktas vara aktuella, blir spännande att se startlistorna i morgon kväll.