Hoppa till innehåll

Topphästar på V75

Dags för andra uttagningen till Olympiatravet, Jägersro har samlat ett litet kanonfält som är häpnadsväckande i jämförelse med deltagarna på Sundbyholm.

Quarcio, Joke, Iceland och Wishing i het duell

Iceland, Quarcio du Chene, Wishing Stone och hemmahoppet Joke Face är de på förhand främsta i kampen om två direktplatser i finalen. Starten kommer att avgöra mycket, svårt att sia utgången så här i början på säsongen men Quarcio du Chene går inte att frångå i tipset. Jag är väldigt spänd på vad Wishing Stone kan uträtta i år, han var en besvikelse efter Elitloppet 2011 men känslan är att han är bättre nu… spännande blir det.

Wishing Stone

Aktuell V75-statistik

Åke Svanstedts stall är ordentligt på gång och när det är V75 på Jägersro vet vi att Ludde kan vara grym också. Kolla in aktuell V75-statistik för att se vilka som varit hetast hittills under 2012.

  • Kuskligan: Erik Adielsson 9 segrar, Johnny Takter 8, Björn Goop och Lutfi Kolgjini 5.
  • Tränarligan: Robert Bergh 7 segrar, Lutfi Kolgjini och Åke Svanstedt 6.
  • Hingstligan: Super Arnie och Viking Kronos 4 segrar, Cantab Hall, Ganymede och Jag de Bellouet 3. 

Mer statistik finns på travsport.se.

Missa inte Opitergium i lopp 1!

V75 är alltid intressant, men missa heller inte lopp 1 på Jägersro där råtalangen Opitergium startar. Tv4-sport sänder de fyra första loppen från 12.30 och det är genomgående fina lopp, V75-direkt sänds på sjuan från 14.00.