Hoppa till innehåll

E3-kvalen veckans höjdpunkt

E3-kvalen på Romme veckans höjdpunkt, och sen har vi fått rapporter om att snickesnackaren Lähdekorpi är tillbaks som tränare… är det nån som är förvånad på riktigt? Jag är inte ett dugg förvånad och tänker inte ägna den här texten mer åt det. Måste däremot nämna onsdagens extrainsatta V75 på Solvalla som samlat fantastiska hästar, återkommer till det i en senare text. 

Efter kvalen till korta E3 i måndags på Romme kan man konstatera att öppna klassen ser ut att bli en duell mellan Global Offshore, Pojke Kronos och Noble Knight. Stoklassen lär stå mellan kulldrottningen System Performance och Moving On. E3-finalerna körs på Gävle 17-8 augusti.

Noble Knight

I onsdagens V86 var det Tidied Accelerator som stod för dagens prestation, trots stentuff resa i spåren vann han på 11.5ak… grym insats.

I fredagens V65 på Örebro var Occhione Jet tillbaks i full form och blåste till ett bra gäng. V75 på Örebro i lördags och bästa prestationerna kom från Spring Erom i Gulddivisionen, Merger Blue Chip i Stoeliten och Montgomery Hill i Silverdivisionen.

Googoo Gaagaa är tillbaks i vinnartagen efter ett par misslyckanden, överlägsen seger på 800-metersbanan Ocean Downs i veckan.

Ready Cash vann storlopp i Belgien, tyvärr ströks Commander Crowe tidigare så det blev aldrig någon duell mellan de båda… Rapide Lebel var dock med och sin vana trogen bröt han rätt ut på upploppet och lämnade fritt spår åt Ready Cash.