Hoppa till innehåll

Dalarna och Halmstad

On Track Piraten slog Brad de Veluwe i ett storlopp nyligen, i onsdags var han tillbaks i Sverige och imponerade på Solvalla… vilken form han hittat på senhösten!

Apropå Dalarna (som är On Track Piratens hemmalän) ser jag fram emot kvällens ”Så mycket bättre” där Miss Li är huvudperson, jag är (som Leif GW skulle sagt) svårt förtjust i tösen från Borlänge.

V75 på Halmstad idag och trötta hösttävlingar var jag beredd på… men icke, i inledande Bronsdivisionen vann Dragon Tooma på 11.1ak och det var överlag bra sport. Stefan Perssons treårssto Dream Of Joy blev jag särskilt förtjust i. Världens ojämnaste häst – Lavec Kronos – vann igen, dock i en inte särdeles inspirerande Gulddivision.

På Örjans Vall vann Halmstad samma dag över Gif Sundsvall med 3-0 i kvalet till Allsvenskan. Skulason i Giffarna klagade på dåligt gräs, men det var i alla fall gräs… returen i Sundsvall spelas på plastgräs som Pär Zetterberg brukade säga under sin korta tid som expertkommentator på SVT.

Och apropå fotboll (och Halmstad) missade ni väl inte Fredrik Ljungberg i Skavlan igår? Om Zlatan såg på progammet kastade han nog ut tv:n när Skavlan kallade Zlatan för Ljungbergs kronprins… Fredrik Ljungberg sa inte speciellt mycket, ingen tillfällighet att han inte ger intervjuer så ofta.