Hoppa till innehåll

Ready Cash och knäppgökar

Zlatan spelar i Paris och idag gjorde även klasspelaren Beckham debut i PSG, men dom får ursäkta för Kungen av Paris är åttaårige Ready Cash.

Idag vann Ready Cash Prix de Paris, han gör lite som han vill på Vincennes och andraplatsen i Prix d’Amerique känns verkligen som ett olycksfall i arbetet.

När vi summerar Vintermeetinget 2013 är det åter Ready Cash som tronar överst… speedkulan dominerar totalt och det är sorgligt att vi inte får se honom i Sverige.

Maharajah tog en godkänd femteplats i Prix de Paris. Dom spände bågen, men det räckte inte i år heller. Jag har flera gånger påpekat att det är ett tag sedan han presterade i världsklass, men jag tänker inte sälla mig till knäppgökarna (Perssons egna ord om de som kommenterar på hans blogg) som ivrigt påhejade av Lennart Persson själv kastar skit på både hästen och tränaren.

Bittra människor som måste kasta skit på andra för att inte drunkna i sina egna tillkortakommanden finns det gott om, jag säger som Wassberg en gång i tiden sa till en sportreporter: ”Åk själv, gubbjävel!”

Etiketter: