Hoppa till innehåll

Bornholm, 2 juli 2013

Folkfest på en av de mysigaste banor jag beträtt. Knappa 600 meter (580 för att vara exakt) lång ger banan en härlig närhet och överblick, och hästarna var inte så dåliga som jag trott. V75-bekantingen No Fear Elkaer var till exempel chanslös i kvällens huvudlopp med 7 500 DKK till vinnaren. Travbana entre Men visst var standarden överlag sisådär på hästmaterialet, och snittåldern på djuren var något högre än man är van vid. Men det är nog inte lätt att debutera på banan, när hästarna gick ur sista sväng var det med bredställ, tror inte mirakelvagnen är något för de snäva böjarna. Travbana picknick Underbar stämning var det dock, och inte blev det sämre när filosofen klämde dit en 17-oddsare… den 11-årige valacken Kimo Johannesro var en klassisk värmningsvinnare som ledde runtom. Travbana vinnarspel Traktor och startbil höll bra klass, och ljudanläggningen högre klass än på de flesta svenska banor. Travbana startbil Som sig bör när det är familjefest på travet kördes det ponnylopp, det var i princip ett varvs tillägg för dem som stod längst bak. Travbana ponnylopp Det var en skön liten folkfest och med oss från travbanan tog vi en påse brända mandlar och en liten vinst på ett par hundra danska. Travbana överblick

Etiketter: