Hoppa till innehåll

Läckra hästar

D'One

D'One

I onsdags läxade hon upp topphästen Riff Kronos och visade att hon kan än, D’One är långt ifrån slut. Segertiden lysande 11.5am i en av årets häftigaste dueller.

Breeders Crown-finalerna förra helgen gick som vanligt i skrällarnas tecken, behållningen var Västerbo Fantast som dansade hem finalen för fyraåriga hingstar och valacker på 12.1am.

I lördags visade den mäktige och svarte springaren Frozen upp sig på V75 igen, mycket enkel seger till hästen som redan är klar i Harper Hanovers enligt Henrik Ingvarsson. Jag låter det vara osagt, men han är i alla fall en fröjd att skåda på banan.

Till sist har vi den flyfotade Prussia som vann anrika Nationernas Pris på ett mycket övertygande sätt. Jag har hållit italienskan högt länge och räknar kallt med att vi får se mer av henne i kommande storlopp.