Hoppa till innehåll

Världsklass på Solvalla

Digital Ink (v6 e. Super Photo Kosmos). Foto: travfilosofen.se

Digital Ink (v6 e. Super Photo Kosmos). Foto: travfilosofen.se

Vilka underbara V75-finaler på Solvalla! Två elitloppsbiljetter delades ut och det kördes friskt i snart när varenda lopp.

Maven gick ut i stoeliten och var bättre än någon anat, tuff inledning och 1.11-fart hela loppet bekom inte det amerikanska stoet som dansade undan över upploppet. Hon mötte visserligen inte världseliten, men intrycket och tiden imponerade.

Digital Ink har radat segrar i vinter, men nu var det många som tvivlade. Oj, så fel dom hade. Inken gynnades visserligen av tufft utgångstempo, men när han tryckte gasen i botten på bortre lång fick jag rysningar. Nu är han tillbaks i fyraårsformen.

Maven och Digital Ink bjöds direkt in till Elitloppet.

Rocket Zet (h6 e. Muscles Yankee). Foto: travfilosofen.se

Rocket Zet (h6 e. Muscles Yankee). Foto: travfilosofen.se

I övrigt då? Den pampige Rocket Zet imponerade stort med racerbalans, Mind Your Face var smått överlägsen i Silverdivisionen och talangen Ready For More stor i nederlaget. Alla V75-vinnarna imponerade idag, en sån där magisk travdag man inte kan få nog av.