Hoppa till innehåll

Är det dags nu Ludde?

Min första tanke var ”vilket trist lopp”, när tiden 1.09.0 dök upp blev jag tveksam…

Ludde

… men efter några timmars funderande och med vetskapen om att Gävles bana alltid betraktats som landets kanske snabbaste står jag fast vid att loppet var trist. Jag är säkert ensam om det, men bortsett från tiden (som vi ju inte ska bry oss om numer) var det trist.

Mosaique Face var dunderfin, Maven okej och Papagayo E mer än okej. Men resten? Creatine kördes passivt, Panne de Moteur var aldrig med och båda dessa elitloppskandidater gav upp direkt. Myron och Koch hade sparat en drös med biljetter till det här loppet, men efteråt fick Bret Boko, Vincennes och Jennifer Tillman varsin biljett. Det var nog inte bara jag som var besviken?

Men återigen, Mosaique Face var kalasfin och Ludde behövs i Elitloppet.

Brorsan, som är rätt oinsatt, frågade vem som är favorit att vinna Elitloppet? Jag hade inget svar, känns väldigt ovisst och den stora stjärnan saknas. Varför inte Mosaique Face och Ludde? Elitloppet saknas på meritlistan, han vore värd det Ludde.

I morgon lottas årets händelse, sen är det bara att vänta in alla startlistor till helgens övningar.

Etiketter: