Hoppa till innehåll

Ready Cash

Ready Cash dominerade fransk travsport i början på 2010-talet, dubbla segrar i både Prix d’Amerique och Prix de France. Han tog 40 segrar på 66 starter och sprang in nästan 40 miljoner kronor.

Ready Cash (hingst e. Indy de Vive-Kidea e. Extreme Dream) startade redan som tvååring med framgång, han hade bitvis lite problem med aktionen och fräschören men har hela tiden tillhört toppen. Tre år i rad, 2011-2013, dominerade han det franska Vintermeetinget. Ready Cash var både stark och snabb, han var inte särskilt fransk i stilen utan en ganska lätt typ med bra snärt i aktionen.

Ready Cash dominerar aveln just nu, när EM för tre-, fyra- och femåringar kördes 2016 vann hans avkommor alla tre loppen. Franske treåringen Django Riff, svenske fyraåringen Readly Express och franske femåringen Bold Eagle dominerar i sina  respektive kullar. Ready Cash har en rad andra avkommor som skördar framgångar, Bird Parker som vann Harper Hanovers 2016 är en av dem, franske toppfyraåringen Charly du Noyer en annan.