Hoppa till innehåll

Back on the track

E3-finaler på favoritbanan Sundbyholm, jag intog min vanliga plats och Örjan hejade glatt som om han återsett en gammal bekant han inte sett på ett tag, och det stämmer ju faktiskt. Kuskarna har sagt själva att det är skönt att se gamla bekanta ansikten sedan restriktionerna försvann, och jag har stått på samma ställe många gånger sedan många år så han känner nog igen mig. Tack för uppmärksamheten Örjan, nästa gång ska jag heja tillbaks lite gladare!

Förutom E3-finalerna var mitt mål att beskåda LA Boko, jag blev inte besviken även om han inte kunde plocka ned Born To Run från dödens, två topphästar i en fin duell.

Jag har sagt många gånger att Sundbyholm är en trevlig bana att besöka, jag som gärna står i utgången av sista sväng tycker banan är ett paradis… men väldigt blåsigt var det som vanligt.

***
Förra veckan kördes Sprintermästaren och Francesco Zet blev rejält utmanad av Iznogood AM, men när Örjan ryckte i grejerna flög han förbi. Det är en sjukt talangfull travare, och jämnåriga stoet Chebba Mil som tog hem Stosprintern är inte långt efter.

Nu laddar jag inför en av årets stora höjdpunkter – Åbergsdagen på Jägersro – som går av stapeln tisdag 26 juli, men först Årjängs Stora och Trippeltravet på Axevalla… juli är en fantastisk travmånad.